Du har netop afbrudt Natasjas populære sang "Gi' mig Danmark tilbage". Måske vil du hellere høre "der er et yndigt land"? Så tryk på efterfølgende "Knap".


Jeg - Brygmesteren - ved naturligvis ikke om Natasja ønskede sig det samme Danmark tilbage som Morten Messerschmidt og Dansk Folkeparti vil give os tilbage, men jeg tror det nu ikke. Jeg synes ikke der er overensstemmelse mellem det Dansk Folkeparti normalt siger og teksten i Natasjas sang, men det er muligvis et fortolkningsspørgsmål.

For mig lyder det mere som om det er to helt forskellige Danmark der ønskes. Men er det netop ikke også det, der bør og skal være Danmark. Forskellighed, tolerance og plads til alle. Natasja og hendes ligesindede, Morten Messerschmidt og Dansk Folkeparti, dig kære læser, hvis du skulle findes samt (i al beskedenhed) mig - Brygmesteren.

Vær uenige, diskuter, drøft, ironiser og så videre, men husk, at den ene part har ikke mere ret til at forbyde end den anden. 

Tryk på knappen til højre og læs Brygmesterens overvejelser om Danmark, der åbenbart er blevet væk.
 
Knap
SEEST GARAGE BRYG - Bryggeriet med plads til en lille bøvs
Her kan du høre og se forskellige udgaver af Danmark samt læse om brygmesterens forbavselse over, at Danmark tilsyneladende er blevet væk